Kri shokon me lajmin e ri: Jam shtatëzënë

Kri thotë se do ta thet një gjë të rëndësishme që nga dita e parë që ka hyrë në shtëpi.

Magi dhe Elmedina presin lajmin që e thotë ajo.

Por Kri vazhdon për disa minuta të mos e thotë atë që e paralajmëroi.

Elmedina dhe Magi mezi presin të thotë ajo lajmin.

Elmedina vazhdon me shakat e saja.

Lajmi ishte se ajo është shtatëzënë.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta