“Kom me bujt sonte këtu” – Shkurta e rren Arditin, shihni reagimin e tij

Shkurta e cila i ka bë surprizë Arditit me një darkë i thotë se ka me qëndru në shtëpi.

Ajo i thotë se ka folë me babën dhe Antigonën.

Arditi gëzohet shumë.

Por kur e merr vesh që po bën hajgare ajo, ai çartet.

Shihni pamjet

Temat
It's My Home

Të afërta