Elmedina: “Nuk është t’u m’interesu për Kushtrimin”

Elemedina, Magi dhe Arditi kanë folur për Florentin dhe Kushtrimin.

Magi thotë se Florenti nuk kish mujt me shku në finale, dhe pas reagimit të tij ajo thotë se nuk ja ka vle kohën me humb.

Edhe Arditit pajtohet për Florentin.

Kurse Elmedina flet për Kushtrimin dhe reagimin e tij.

Ajo thotë se nuk po i intereson për të.

Tani Arditi ka folur edhe Shkurtën dhe takimin që kishte me të.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta