Dalin pamjet e banesës/ Baba iu tregon banorëve çmimin e madh që do ta marr fituesi i It’s My Home!

Baba ka hyrë brenda shtëpisë It’s My Home.

Ai u ka treguar banorëve edhe pamjet e banesës se si duket ajo.

Baba tutje banorëve u tregone dhe kur është nata finale.

Ai iu ka dhënë detaje për mënyrën e votimin që do të ndodh natën finale.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta