Banorët nxjerrin mollat me gojë nga legeni me ujë, përlahen keq Greku me Magin

Detyra e re për banorët ka kaluar me debate të shumta mes tyre.

Kjo detyrë ishte që të mbushin një legen me ujë.

Pastaj të fusin disa molla aty dhe t’i nxjerrin e gojë.

Mirëpo, nuk shkoi edhe aq mirë.

Greku është nervozuar me Magin dhe Albiosin.

Se çfarë ndodhi dhe pse u përlanë aq ashpër shihni pamjet në videon më poshtë.

Temat
It's My Home

Të afërta