“A e din pse t’ka thonë Kreshniku që i din ti adetet mirë” – Arditi e shtin në dyshime Elmedinën

Kreshniku e kishte pyetur Elmedinën se qysh i ka mësuar adetet për fejesën dhe dasmën.

Por kjo nuk e kishte kuptuar mirë se pse e ka pyetur për këtë.

Për këtë Arditi i thotë Elmedinës a e di pse të ka pyetur.

Arditi i thotë se njëherë Elmedina ka thënë që ka qenë e fejuar.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta