“T’ka ra shi n’kollomoq” – Kreshniku i gjun kungja Grekut, e çartë krejt

Kreshniku ka folur për banorët brenda shtëpisë It’s My Home.

Ai i ka quajtur disa finalista me fat.

Kreshniku, Elmedina dhe Albiosi janë personat me fat sipas tij.

Ai i ka kritikuar që të tre banorët.

Kreshniku për banorët thotë se “iu ka ra shiu në kallamoq”.

E kjo fjalë e ka çartë Grekun.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta