Banorët rrijnë ngjitur shpinë për shpine, gati thehen tu pi ujë

Detyrat e babës kanë vazhduar për banorët brenda shtëpisë.

Kësaj radhe ata kanë pasur një detyre gogja të zorshme.

Është dashur për 20 minuta të qëndrojnë ngjitur shpinë për shpinë njëri me tjetrin.

Kri e Greku, Albiosi dhe Elmedina, si dhe Arditi me Magin.

Kjo detyrë ishte shumë sfiduese.

Shihni pamjet për të shikuar këtë sfidë.

Temat
It's My Home

Të afërta