Pamje të mahnitshme! Albiosi me çikat kcejnë e twerkiratin

Atmosferë e nxehtë ka ndodhur brenda shtëpisë It’s My Home.

Albiosi, Magi dhe Elmedina kanë kërcyer.

Të tretë në oborrin e shtëpisë kanë bë një kërcënim epik!

Ata kanë twerkirat pa ndalë.

Nën tingujt e një muzike të lëshuar nga regjia, banorët kanë vallëzuar për disa minuta.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta