“Paloni 8 fotele një mbi një për 10 minuta!” – Detyrat e Babës

Detyra e radhës për banorët ishte më ndyrshe se zakonisht.

Ata është dashur të palojnë 8 fotele një mbi një.

Banorët për të bë këtë kanë pasur 10 minuta kohë.

Ata marrin fotelet dhe dalin në oborr për t’i paluar.

Më poshtë pamjet se a arritën ta përfundojnë me sukses këtë detyrë.

Temat
It's My Home

Të afërta