Nuk do ta besoni sa kilogram i ka humbur Albiosi për 2 muaj!

Albiosi u ka treguar banorëve se sa kilogram i ka humbur nga pesha e madhe që kishte.

Banorët njëherë nuk i besuan.

Ai shkoi e mori vagën dhe u mat para tyre.

Albiosi kishte 160 kg kur kishte shkuar në Turqi për t’u operuar.

Tash ai i ka…

Shihni pamjet për të kuptuar sa kilogram i ka humbur ai.

Temat
It's My Home

Të afërta