Kri dhe Greku përlahen t’u hangër bukë: “Ti je nana e rrenave, rrenë edhe për emër e leje ma tjerat”

Vazhdon debati i ashpër mes Grekut dhe Krisë.

Kësaj radhe ishin duke hëngër bukë, por përplasja mes tyre nuk ndalet.

Kri i ka thënë se mund t’ia qes disa sekrete brenda shtëpisë së Grekut.

Ai pastaj çartet.

Kri thotë se Greku i ka thënë se je e degjeneruar.

“Marre duhet me të ardhë, ta kam hap derën e shtëpisë”, thotë Greku.

“Turp duhet me të ardhë”, vazhdon ai tutje.

Pastaj Kri thotë se ka edhe prova.

Greku thotë se ajo është nëna e rrenave.

Debati i ashpër.

Temat
It's My Home

Të afërta