Ish-banorët kallëzojnë kush kanë qef me fitu banesën në It’s My Home

Këtë javë në Primë ishin mysafir disa prej ish-banorëve të kësaj shtëpie.

Igli, Kreshniku, Filloreta, Florenti dhe Shkurta ishin mysafir.

Ata kanë treguar së kush kanë dëshirë me fitu banesën.

Më poshtë shihni përgjigjet e tyre.

Temat
It's My Home

Të afërta