“Hera e fundit që ma përmend çiken tem, oj e pashkollë” – Greku i çartet Filloretës, eskalon muhabeti

Debate të ashpra janë zhvilluar në Prime në It’s My Home. Greku dhe motrat nga Drenica kanë eskaluar në debatin mes tyre. Krejt kjo pasi Filloreta ia përmendi vajzën...

Debate të ashpra janë zhvilluar në Prime në It’s My Home.

Greku dhe motrat nga Drenica kanë eskaluar në debatin mes tyre.

Krejt kjo pasi Filloreta ia përmendi vajzën e Grekut, pasi Greku kishte fyer Krinë.

Greku i kishte thënë ‘je e degjeneruar Krisë’.

Kurse Filloreta i thotë qysh mundet me ulë e me fy një femër përderisa e ka një vajzë.

Greku i thotë që të mos ia përmend çikën kurrë.

Ai madje e quan “të pashkollë” Filloretën.

Shihni debatin e ashpër mes tyre.

Temat
It's My Home

Të afërta