Elmedina dhe Magi nga tushi dalin pa u vesh dhe bëjnë xhiro nëpër shtëpi – Kjo ishte arsyeja!

Elmedina dhe Magi ishin duke u larë në banjo.

Por, si duket kanë përshpëritur mes vete dhe nga regjia morën një dënim.

Ato është dashur të dalin dhe të bëjën xhiro nëpër shtëpi.

Banorët janë befasuar pastaj prej tyre.

Ata kanë kërkuar nga regjia të ia vazhdojnë dënimin pasi kanë ofenduar.

Dhe regjia vazhdon me dënimin e radhës.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta