“E pashkollë, mos ha m..” – Eskalon debati mes Grekut, Magit dhe Filloretes, shpërthejnë në ofendime

Debat i ashpër është zhvilluar nga greku dhe motrat nga Drenica!

Magi, Filloreta dhe Greku kanë shpërthyer në akuza e ofendime ndaj njëri tjetrit.

Ata kanë eskaluar në debatin e tyre.

“Mos ha m…”, dëgjohet duke i thënë njëri tjetrit ato.

Më poshtë pamjet e debatit tepër të ashpër mes tyre.

Temat
It's My Home

Të afërta