“Buxhetin caktoni vet, nëse rrini edhe 3 javë ju bijmë xhakuzi” – Baba dhe Ardisa provokojnë banorët

Banorët kanë pasur shumë detyra këtë javë.

Baba e Ardisa i kanë provokuar banorët për buxhetin.

Banorët pastaj kanë pasur me caktu buxhetin vetë.

Ardisa i ka provokuar se nëse rrinë edhe 3 javë me ua pru një xhakuzi brenda.

Banorët nuk kanë pranuar.

Java që vjen si duket është edhe fundi i kësaj sezone në It’s My Home.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta