“Baba m’ka rre mu edhe nënën time, kam dashur me mbytë veten” – Magi flet me lot në sy

Magi në Prime ka folur për rrëfimet e saj që i ka bë gjatë javës brenda në It’s My Home.

Ajo kishte thënë e kur ka qenë e re ka dashur që të mbytë veten.

Megjithatë, ajo ka hequr dorë nga ai mendim.

Pastaj Magi ka folur edhe për rëfimin e tij për babain e ndjerë.

Ajo kishte thënë se babai e ka rrahur atë, nënën e tij dhe gjyshen.

Më poshtë pamjet e rrëfimit të saj.

Temat
It's My HomeLajme

Të afërta