Antigona: Këta banorë e kanë meritu finalen, a pajtohet Kreshniku me të?

Tashmë në shtëpinë e madhe It’s My Home i kemi gjashtë finalistë.

Ata janë, Arditi Greku, Albiosi, Kri, Magi dhe Elmedina.

Antigona thotë se që të gjashtit e kanë merituar finalen e madhe.

Sipas saj, të gjithë këta kanë pas se çka me tregu.

Ajo i përmend me rendë secilin.

Mirëpo shihni videon më poshë se a pajtohet Kreshniku, ish banori i kësaj shtëpie?

Temat
It's My Home

Të afërta