Shkurta hyn në shtëpi, Arditi kanë prej gëzimit dhe gjuhet me përqaf

Shkurta ka befasuar Arditin.

Ajo ka hyrë në shtëpi, në momentin kur ishte para kamerës.

Shkruta afrohet por ai nuk guxon të përqafoj.

Pastaj, baba i thotë se ke tre sekonda për të bë çka të dëshiron.

Ai menjëherë e kapë përqafe Shkurtën.

Nga gëzimi i madh fillon edhe të qaj.

Më poshtë pamjet emocionuese.

Temat
It's My Home

Të afërta