Magi e Kri e imitojnë Albiosin tu kajt

Magi dhe Kri kanë veshur të gjitha rrobat e Albiosit.

Ato pastaj kanë dalë dhe kanë pi cigare në oborrin e shtëpisë.

Më pas ato kanë hyrë brenda.

Aty ishte Albiosi i cili i shikonte i çuditur.

Ato kanë imituar atë derisa qanë.

Albiosi nuk mundet që t’i durojë dhe del jashtë.

Mirëpo, ato nuk ndalen për disa minuta duke bë një gjë të tillë.

Më poshtë pamjet interesante.

Temat
It's My Home

Të afërta