Kri e qetëson Albiosin, e bind mos me dal prej shtëpisë

Albiosi është përplasur me Arditin.

Ai pas kësaj përplasje me të, i bën teshat gati.

Albiosi kuferin e mbushë me teshat e tij.

Ai bëhet gati për të dalë.

Mirëpo, aty shkon Kri.

Ajo e qetëson dhe e bindë që mos ta lëshojë shtëpinë.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta