Albiosi përlahet me Arditin, çartet dhe i bon teshat gati me dalë prej shpisë

Albiosi e Arditi përsëri janë përla mes vete.

Arditi i thotë a dalim bashkë prej shpisë?

Albiosi njëherë heziton pastaj ngitet në këmbë.

I thotë hajde dalim.

Arditi çohet dhe bën gati kuferin.

Më poshtë shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta