Albiosi dhe Arditi debatojnë ashpër për Shkurtën, nxehet debati

Albiosi dhe Arditi kanë dëbatuar ashpër mes vete.

Ky debat erdhi për shkak të Shkurtës.

Kjo pasi Albiosi i tregoi se ka xhelozu për Shkurtën.

Albiosi thotë se nuk është përzi kurrë mes tyre.

Shihni çfarë ndodhi mes tyre.

Temat
It's My Home

Të afërta