Rrëfehet Elmedina, kjo është historia e jetës në It’s My Home

Elmedina është rrëfyer se si ka aplikuar për të marrë pjesë në It’s My Home.

Ajo thotë se nuk e ka besuar që do të pranohet.

Tutje tregon se nuk është mësuar me këso kushte, që të jetë e mbyllur dhe të hajë ushqim tjetër.

Ajo thotë se është mësuar me hëngër hamburgera, pica…

Elmedina thotë se ka kaluar shumë mirë brenda shtëpisë.

Dëgjojeni rrëfimin e Elmedinës.

Temat
It's My Home

Të afërta