“Kërkush në shpi s’po m’don” – Kri i qanë hallet me Albiosin – çartet me Grekun

Kri vazhdon nervozën e saj me Grekun.

Ajo ka dal në oborrin e shtëpisë dhe bisedon me Albiosin.

Ajo thotë se nuk po e don askush në shtpëi.

Kri tutje shprehet se Greku i ka krejt tri shprehje.

Ai thotë se Greku ka dashur të ulë atë.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta