“Je dashuru në Kushtrimin” – Albiosi e nxen ngushtë Elmedinën

Albiosi fliste me Arditin dhe Elmedinën.

Biseda e tyre ishte në lidhje me personat që kishin dashur dikë brenda shtëpisë.

Albiosi thotë se ishte Luani, Igli dhe Kushtrimi.

Tek femrat thotë Shkurta, i drejtohet edhe Emedinës se ka ra në dashuri në Kushtrimin.

Ajo pastaj reagon thotë “jo”.

“Kom simpati të shoqërive”, shton ajo.

Pastaj reagon Albiosi.

Arditi fillon të qesh.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta