“Fshini tavolinën e bukës komplet, veç me brusha të dhëmbëve dhe … ” – 100 Detyra e Babës

Baba po i befason banorët brenda shtëpisë.

Ai po u jep detyra që as në mendje nuk do t’i shkonin dikujt.

Kësaj radhe, ai u ka dhënë një detyre specifike.

Banorët duhet që ta fshijnë tavolinën e bukës me brusha të dhmëbëve.

Pas kësaj, ata është dashur që ta thajnë me qorapa të Albiosit.

E gjithë kjo është dashur të përfundoj brenda 15 minutave.

Por, a arritën banorët ta kryejnë me sukses këtë detyrë?

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta