“E kom inat mos me m’i kthy i dashuri fjalët meniherë”/ Kri e Magi flasin për të dashurit!

Kri dhe Magi kanë biseudar mes vetë për çështje të ndryshme.

Ato kanë folur edhe për djemtë.

Ajo thotë se kur e ka dikë përpara flet shumë më të.

Ndërsa në telefon thotë se nuk flet shumë.

Ajo tregon se i vjen inati nëse dikush nuk ia kthen mesazhet.

Magi tregon se çfarë bën nëse dikush ia vonon mesazhin.

Kri thotë se nëse më vonon një ditë, ajo nuk ia kthen 3 ditë.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta