“Banorët shpërthejnë balonat me kokë dhe me shpinë”, nxihen tu kesh – 100 Detyrat e Babës

Banorët kanë shëprthyer në të qeshura derisa e kanë përfunduar detyrën e radhës.

Ata kanë pas për detyrë të shpërthejnë balonat brenda 30 minutave.

Balonat është dashur të shpërthehen me kokë ose shpinë, por jo të preken me dorë.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta