“Banorët duhet të gjuajnë 5 gjashtëshe me zar për 5 minuta”, a kanë me pas fat? – Detyrat e Babës

Një tjetër detyrë interesante është shfaqur në ekrain e TV-së për banorët.

Detyra ishte t’i gjuajnë 5 gjashtëshe me za për pesë minuta.

Por kjo është dashur të kaloj zari përtej ludos dhe jo brenda saj.

Shihni pamjet se a fituan banorët.

Temat
It's My Home

Të afërta