“Banorët duhet të fryejnë 100 balona për 30 minuta” – 100 detyrat e Babës

Banorët kanë pasur kohë që për 30 minuta të fryejnë 100 balona.

Ata të gjithë bashkë kanë marrë balonat dhe në Dhomën e Kënaqësisë i kanë fryer.

Balonat iu kanë dashur edhe për lojën e radhës.

Andaj është dashur që të fryejnë sa më shumë

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta