Vajzat dhezin qira në dhomën e gjumit, ja shtijnë ethet Grekut

Vajzat kanë bë një veprim të papritur brenda shtëpisë.

Ato kanë ndezur qira dhe kanë shkuar te Greku derisa po flinte.

Dritat ndalen dhe ato me qirinj i afrohen Grekut.

Ai kur zgjohet bëhet nervoza.

Vajzat thonë “o Grek hajde te na”.

Ai thotë “ua rrasi shkelum”.

Pastaj vajzat thonë se “mos na rras shkelum”.

Temat
It's My Home

Të afërta