“S’kom marr dhurata kurrë, vëllaun se kom pas krahë kurrë” – Magi shpërthen në lot

Magi po rrëfehet për jetën e saj.

Ajo ka treguar se jeta e saj e ka provuar me shumë sfida.

Magi foli për babain e saj, për sëmundjen e tij dhe momentin e vdekjes.

Ajo flet edhe për vëllezërit, ku shprehet se nuk i ka pas në krahë.

Ajo thotë se do të bëj gjithçka vet.

Tutje tregon se nuk ka marrë kur dhurata nga dikush.

Derisa ajo fliste, ka shpërthyer në lot.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta