Magi: “Kur po u martojke njeri po ndryshojke” – Arditi: “Pse a je martu najherë a??”

Magi para banorëe ka rrëfyer jetën e vështirë të saj.

Ajo tregon për babain e saj, sëmundjen me kancer dhe vëlllezërit që si ka pas në krahë.

Në rrëfimin e saj, ajo flet për vështirësitë që është përballur ajo dhe nëna e saj, dhunën e ushtruar nga babai e shumë çka.

Ajo thotë se ‘njeri kur të martohet po ndryshojke’.

Këtu ndërhyrë Arditit.

“A je martu najherë a”, thotë ai.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta