Magi dhe Elmedina lahen, Arditi i ‘befason’ me vendimin e tij!

Teksa laheshin Magi dhe Elmedina në banjo, Arditi i befason.

Ai ka shkuar aty dhe i ka ngacmuar.

Arditi i mori peshkirat e tyre, që i kishin lënë që të fshihen pas larjes.

Elmedina çartët pas kësaj,

Ajo kërkon nga Magi që ta lagë Arditin derisa ai bënte atë veprim.

Më poshtë pamjet interesante.

Temat
It's My Home

Të afërta