Greku tregon historinë se si u shëru nga përdorimi i narkotikëve, banorët degjojnë me vëmendje

Greku ka treguar historinë e tij.

Ai është përballur në të kaluarën me narkotikë.

Ai para banorëve tregon se si është shëruar nga përdorimi i tyre.

Banorët ulën dhe e dëgjojnë me vëmendje.

Dëgjojeni rrëfimin e Grekut se si arriti të shërohet.

Temat
It's My Home

Të afërta