“Babi u smu keq, as nuk e dike kush jemi, e as ku është” – Magi me lot në syr tregon për babain e saj të ndjerë

Magi ka vazhduar me rrëfimin e dhimbshëm të saj.

Ajo flet për vëllezërit e saj, të cilët i dërgojnë para nënës së tyre, mirëpo ia thonë pastaj 100 fjalë.

Magi thotë se do të punoj që nëna e tyre mos t’i kërkojë para djmeve.

Ajo flet pastaj edhe për babain e saj e cila ka vdekur nga kanceri.

Ajo thotë se babai i saj ka nejt në muzika dhe ka pi.

Magi tregon se më vonë babai i saj e ka humbur kujtesën.

Ajo me lot në sy tregon se më nuk e ka ditë as ku është e as kush janë familjarët e tij.

Më poshtë dëgjojeni rrëfimin e Magit.

Temat
It's My HomeLajme

Të afërta