“Baba kur ka pi s’kemi pas as bukë me hangër, kemi flejt unt” – Magi rrëfen historinë e dhimbshme

Magi ka vazhduar të rrëfejë historinë e saj të dhimbshme nga jeta.

Ajo tregon se mami i saj u ka thënë të shkojnë në Prishtinë për të jetuar.

Ajo tregon se ka dëshirë të bëhet dizajnere dhe të punojë, duke terguar kështu planet e së ardhmes.

Ajo tregon se nuk ka dëshirë të pinë, megjithatë shton se familjarisht pinë.

Magi thotë se babai i saj ka pi shumë, duke shtuar se ka ndodhur kur nuk kanë hangër asgjë, kanë ra për të fjetur unt.

Më poshtë pamjet e rrëfimit të saj.

Temat
It's My Home

Të afërta