Kri përformon për banorët, festojnë së bashku

Kri, Greku, Magi dhe Arditi po festojnë së bashku. Nga regjia është lëshuar një muzikë për festat e fundvitit. Kri përformon para tyre. Banorët duartrokasinë teksa ajo kryen me...

Kri, Greku, Magi dhe Arditi po festojnë së bashku.

Nga regjia është lëshuar një muzikë për festat e fundvitit.

Kri përformon para tyre.

Banorët duartrokasinë teksa ajo kryen me sukses përformancën e saj.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta