“Ju nuk e dini qysh funksionon truni” – Albiosi debaton me Krinë dhe Grekun

Albiosi, Kri dhe Greku kanë debatuar mes vete.

Greku e pyet Albiosin se sa libra i ka lexuar.

Ai thotë se ka lexuar por më së shumti kur ishte në kohën fillore.

Greku e Kri fillojnë të qeshin me të.

Pastaj flasin për mendimet e tij.

Albiosi thotë se “ju nuk e dini se si funksionon truri im”.

Greku thotë se atë që e mendon e thua me gojë.

Shihni debatin mes tyre dhe kuptojeni se si funksionon truri i Albiosit.

Temat
It's My Home

Të afërta