“Hajde t’përqafi” – Magi i kërkon përqafim Grekut

Magi dhe Kri kanë biseduar të dya bashkë.

Aty vjen edhe Greku.

Magi i kërkon përqafim Grekut.

Ai ia jep këtë.

“Njeri i madh, njeri i mirë”, i thotë Magi Grekut.

“Shumë mirë që je, je më i madhi në familje këto”.

“Je më i madhi në moshë, thotë”, shprehet Kri.

Shihni pamjet dhe bisedën e tyre.

Temat
It's My Home

Të afërta