Produksioni i bën ftesë babait të Krisë të vjen që të tregojë anën e tij të historisë

Edhe këtë javë në Prime është diskutuar e kaluara e Krisë.

Ky është një debat i gjatë që herë pas herë shpërfaqet për Krinë dhe të kaluarën e saj.

Ishte Dodo së pari që dëshi ta qet Krinë si një gënjeshtare, mirëpo Produksioni i nxjerri dokumentet për të kaluarën e saj.

Pra, Dodo ishte ajo që në fund doli se tha të pavërteta.

Mëgjithatë, së fundmi është Luani, i dashuri i Dodos, dy banorët që ishin pjesë e It’s My Home që ka biseduar me babain e Krisë.

Ata përmes një lidhje direkte në rrjete sociale kanë biseduar për Krinë, e që pastaj ajo video filloi të bëhej virale.

Megjithatë, Produksioni ka ftuar Luanin dhe babain e Krisë, por edhe këdo që dëshiron të flasin për këtë temë.

Produksioni i fton në njërin prej Prime, kurdo që ata duan që të vijnë dhe të tregojnë historinë, sidomos babain e Krisë.

Kri gjithmonë ka thënë se nuk dëshiron një baba si ai, pasi që, e kishte lën në jetimore dhe asnjëherë nuk ka dashur të bisedoj me të.

Mëgjithatë, pas kësaj ftese pritet të shohim se çfarë vendimi do të merr babai i Krisë, dhe a do të ketë guxim të vjen në Prime e të përballet me historinë e tij.

Më poshtë shihni pamjet.

Temat
It's My HomeLajme

Të afërta