Kri tregon rastet kur ka dashtë me ikë prej It’s My Home

Tashmë në shtëpinë It’s My Home, janë mbetur vetëm gjashtë veta.

Kri dhe Magi flasin për banorët që kanë dalur jashtë.

Ajo thotë se shumë persona kanë dalë.

Kri tutje tregon disa momente kur ka dashur edhe ta lëshoj Shtëpinë.

Shihni videon dhe dëgjojeni bisedën mes tyre.

Temat
It's My Home

Të afërta