Kri: Kurrë nuk do të kthehem me jetu në Tiranë

Kri ka kohë që jeton në Prishtinë.

Ajo prej që ka filluar It’s My Love, ka ardhë në Kosovë.

Tashmë një kohë e gjatë është që Kri po jeton në Prishtinë.

Ajo i është mirënjohëse Valonit dhe Antigonës.

Kri thotë se më kurrë nuk do të kthehet në Tiranë.

Ajo thotë se do të jetojë në Prishtinë dhe do të jetë nuse e Kosovës.

Shihni videon teksa flet ajo.

Temat
It's My Home

Të afërta