“Kom qef ti me fitu banesën” – Magi i thotë Krisë

Magi dhe Kri kanë diskutuar shumë gjëra me njëra tjetrën.

Kri duke folë me Magin i thotë se më nuk do të shkojë për të jetuar në Tiranë, pasi i pëlqen të jetojë në Prishtinë.

Ndër shumë gjëra që folën mes vete, Magi thotë se është e lumtur nëse Kri e fiton banesën.

Kri e pyet pse?

“Kom qef me fitu ti”, i thotë ajo.

Magi thotë se Kri është e thjeshtë.

Ajo nuk ka shpresuar që do ta takojë ndonjë herë.

Ato pastaj flasin për shtëpinë.

Kri thotë se është gjë e lumtur me pas shtëpi.

“Jeta vazhdon edhe po nuk e fitova”, shprehet ajo.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta