Igli i bën dhuratë Krisë bluzën me aromën e tij, ajo i merr erë dhe emocionohet

Një dhuratë e pazakontë i ka ardhë Krisë këtë javë.

Ishte Igli që ia dërgoi atë.

Dhurata ishte një bluzë.

Mirëpo, nuk është bluza e pazakontë, por ajo që ishte në të.

Igli e kishte mbushur me parfumin e tij, dhe ia dërgoi atë.

Kur e kutpoi Kri, i merr erë dhe emocionohet mjaftë shumë.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta