Familjet e Shkurtës dhe Arditit ju bëjnë dhurata bashkë, ata qajnë nga gëzimi

Arditi dhe Shkurta janë dy personat që duhen jashtëzakonisht shumë me njëri tjetrin.

Ata janë bedasuar me disa dhurata këtë javë.

Familjet e tyre, u kanë dëruar dhurata, që janë befasi e këndshme për ta.

Shkurta befasohet me të dëgjuar këtë lajm.

Madje ajo as që e beson dhe pyet disa herë se a është e vërtetë?

Pas kësaj ajo emocionohet dhe fillon të qaj.

Shihni pamjet emocionuese.

Temat
It's My Home

Të afërta