Familja e Elmedinës i dërgon mesazh, ajo shpërthen në lot dhe nuk ndalet t’u qajt

Kjo javë në Prime, ishte me plotë surpriza e befasi.

Edhe Elmedina është befauar nga prindërit e saj.

Familja e Elmedinës i ka dërguar një mesazh, që ajo as që e ka pritur.

Ajo flet për familjen, por nuk e ka ditur që ka një surprizë.

Elmedina tutje tregon se ka ardhë në It’s My Home, por nuk e kanë dituar prindërit e saj këtë, përveç motres.

Ajo i ka kërkuar falje familjes së saj për gabimet që i ka bë, por thotë se ka ndryshuar.

“Mam, bab, ju dua shumë, më falni për gjërat që i kam ba”, thotë ajo, teksa i kërkon falje edhe vëllezërve dhe motrës.

Mirëpo, më pas ajo befasohet nga mesazhi i familjarëve të saj.

Më poshtë shihni se çfarë i thonë ata.

Temat
It's My Home

Të afërta