Debat i ashpër mes Grekut e Krisë për Mërgimin e It’s My Love

Kri dhe Greku kanë biseduar ashpër për Mërgimin e It’s My Love.

Greku ia përmend Vitin e Ri me Mërgimin dhe Shkupin.

Kri thotë se nuk ka qëndruar shumë me Mërgimin sikurse ka qëndruar me Iglin.

Ajo thotë se nuk ka qenë e lidhur me asnjërin.

Shihni debatin e plotë:

Temat
It's My Home

Të afërta